Bredbånd

Sør Aurdal Energi bygger og eier infrastruktur for bredbåndskommunikasjon

Sør Aurdal Energi har sammen med Eidsiva bredbånd AS bygd ut fibernett og annen infrastruktur for bredbånd i store deler av konsesjonsområdet.

Sør Aurdal Energi eier infrastrukturen og Eidsiva Bredbånd er operatør. Kommersielle forhold og kundekontakt for tjenestene ivaretas av Eidsiva Bredbånd, som kan kontaktes på http://www.eidsiva.net eller på telefon 03370 (alternativt 61 28 86 25).

Fiber blir snart en naturlig del av din hverdag. Med fiber direkte inn i huset kan du motta digitale tv-sendinger, høyhastighetsinternett og IP-telefoni på samme fiberkabel. I praksis betyr dette at dere kan se forskjellige TV-kanaler på ulike fjernsyn i huset, samtidig som en i familien surfer på Internett eller sender de siste feriebildene elektronisk til venner og familie. Med fiber er det ingen begrensninger.

For å se om du kan få fibernett til din bedrift eller din bolig, kan du sjekke telefonnummeret ditt ved å gå inn på Eidsiva bredbånd AS sine nettsider og legge inn ditt telefonnummer under feltet Nummersøk.